Bruidsmake-up (incl. Proef)

Bruidsmake-up (incl. Proef)

Dit is hoe wij te werk gaan:

Wij ontvangen je graag onder het genot van een cappuccino of een glaasje fruitwater voor een proefsessie. Hier bespreken we al jouw wensen waarna wij direct aan de slag gaan. 

De proefsessie duurt max 45 minuten tot 60 minuten en je kunt je laten vergezellen door een vriendin/familielid. Wij adviseren om de proefsessie omstreeks een maand voor de bruiloft plaats te laten vinden. Neem een eventuele sluier of verschillende elementen mee zodat we die kunnen uitproberen. We zullen beginnen met een huidadvies, hierna volgt het make-up advies, het aanbrengen van de huidverzorging i.c.m. korte reiniging. 

De big weddingday

Op de dag van de bruiloft kun je voor twee opties kiezen. Je kunt wederom naar onze winkel komen of je kiest ervoor om ons op locatie te laten komen. Qua tijden passen wij ons aan aan jouw planning. Uiteraard kunnen wij ook de make up van je bruidsgasten verzorgen.
Let op: voor de keuze op locatie geld alleen voor omgeving Rhoon binnen 10km en zullen hier de kosten bijkomen van €80,-.

Deze dag zullen wij de make-up aanbrengen zoals afgesproken tijdens de Proef make-up. 

TIP: wij adviseren voor tijdens de dag altijd de lipproducten & blush aan te schaffen zodat je deze de gedurende dag kan bijwerken en je er flawless uitziet op jouw grote dag!

€ 150,- (2x 45 min.)